Matematik

Kædereglen for funktioner af flere variable.

20. januar 2015 af jan12344 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej. Jeg sidder og forberder mig til eksamen, men jeg kan ikke rigitige gennemskue hvordan jeg kan løse denne opgave. (se vedhæft.)

Vedhæftet fil: kædereglen..PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2015 af peter lind

Hvis du bruger betegnelserne f(u,v) gælder der at f'u(4,1) = 2, f'v(4,1) = 3

Kædereglen giver så

g'x(x,y) = f'u(u,v)*∂u/∂x + f'v(u,v)*∂v/∂x


Svar #2
22. januar 2015 af jan12344 (Slettet)

Det hjalp. Tusinde Tak. 


Skriv et svar til: Kædereglen for funktioner af flere variable.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.