Kemi

Beregning af formel masse

20. januar 2015 af XoXo12 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan gør man egentlig? 

Hvordan regner jeg disse ud? 

H20, NaCl og CO2 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2015 af LubDub (Slettet)

H2O

.. Det er det samme som molarmassen, som aflæses i det periodiske system.

  M(H2O) = 2 • M(H) + M(O) = (2 • 1.00794 + 15.9994) g/mol = 18.01528 ± 0.00044 g/mol


Skriv et svar til: Beregning af formel masse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.