Matematik

UDEN HJÆLPEMIDLER MAT!!!

07. februar 2015 af Arzumm (Slettet) - Niveau: B-niveau

NOGEN DER KAN HJÆLPE ?? (uden hjælpemidler) 

Vedhæftet fil: mat.docx

Svar #1
07. februar 2015 af Arzumm (Slettet)

det virkelig lang tid siden at vi har lavet opgaverne uden hjælpemidler, kan I hjælpe med at give en forklaring, så jeg kan huske det til næste gang ? :) på forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. februar 2015 af peter lind

Brug reglen for kvadratet på en sum (a+b)2 = a2+b2+2ab


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)

#0

Opg 2. Du har beregnet diskriminanten korrekt. Indsæt så korrekt i rodformlen

        x = (-b ±√D)/(2a) = (-1 ± 11)/(2·2) ⇒ x = -12/4 ∨ x = 10/4

Opg 4: Man gør prøve ved at indsætte den givne funktion på hver side i differentialligningen. Hvis de to sider er identiske, er funktionen en løsning.


Skriv et svar til: UDEN HJÆLPEMIDLER MAT!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.