Matematik

Plot af komplekse funktioner

08. februar 2015 af Haxxeren - Niveau: Universitet/Videregående

Hej,

Hvordan plotter/afbilder man egentlig en funktion i form af:

y(t) = eat · (cos(bt) + isin(bt)),

hvor a og b er reelle konstanter?

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar 2015 af mathon

y(t) = eat · (cos(bt) + i·sin(bt))  =  eat · ei(bt)  =  eat+i(bt)


Svar #2
08. februar 2015 af Haxxeren

#1

Ja, men kan man afbilde det?


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. februar 2015 af mathon

Afbildes polært.


Svar #4
08. februar 2015 af Haxxeren

#3

Jeg har fanget den, tak.


Skriv et svar til: Plot af komplekse funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.