Matematik

er det rigtig ?

16. februar 2015 af abcd12345678 (Slettet) - Niveau: B-niveau

isoler n i formen s=5(n-4)+r

 er det rigitig ?

5n-20+r=s

5n=s+20-r

n=(s+20-r):5


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. februar 2015 af SuneChr

Ja, det er rigtigt.


Svar #2
16. februar 2015 af abcd12345678 (Slettet)

tusind tak


Skriv et svar til: er det rigtig ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.