Matematik

Hjælp til opgave

18. februar 2015 af Larspeter1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogen der ved, hvordan man lave følgende opgave? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2015 af PeterValberg

Se video nr. 3 på denne [ VIDEO-LISTE ] fra FriViden.dk

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. februar 2015 af PeterValberg

Differentialligningen y' = y er af typen y' = ky (hvor k = 1)
Den fuldstændige løsning hertil er: y = cekx hvilket i dit tilfælde vil være y = cex (da k = 1)

Indsæt x = 2 og y = 3 for at bestemme værdien for c,
c vil samtidig være skæringspunktet med y-aksen (da e0 = 1) - altså y(0) = c
det kan vel give et "fingerpeg" om, hvilken graf, der er den rigtige, skulle jeg mene.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Hjælp til opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.