Matematik

Rumfang

20. februar 2015 af idamilla (Slettet) - Niveau: 7. klasse

I en opgave bliver jeg spurgt, til at omsætte rumfanget fra cm til liter. Hvordan gør man det?

Og i en anden opgave er rumfanget er 144, bredden er 8, højden er 3, så hvor meget er længden?

Hvordan omsætter man fra cm til dm eller omvent?


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. februar 2015 af peter lind

Du kan slå op i tabeller om omregningsforhold eller du kan bruge definitionen på enhederne

Den anden opgave

Brug Rumfang = længde*bredde*højde


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. februar 2015 af Bookeater

1: 10 cm x 10 cm x 10 cm = 1 liter.= 1 dm3

2: V/b/h =l


Brugbart svar (1)

Svar #3
20. februar 2015 af mathon

           ikke fra cm til liter
men    fra cm3 til liter = dm3

           1 cm3 = 0,001 dm3

           1 cm3 = 0,001 L

.....
            1 cm = 0,1 dm
            1 dm = 10 cm


Skriv et svar til: Rumfang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.