Matematik

løs ligninger

22. februar 2015 af Teko123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej! jeg har en ligning jeg skal løse og jeg får den bare ikke at være korrekt

\frac{5-x}{3}-\frac{2x-7}{5}-6= 0

Jeg ved at den skal være -4 men det får jeg den bare ikki til :S


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2015 af mathon

                            Gang igennem med 15


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. februar 2015 af mathon

              \frac{15\cdot (5-x)}{3}-\frac{15\cdot (2x-7)}{5}-15\cdot 6= 15\cdot 0       

              5\cdot \left (5-x \right )-\left3\cdot (2x-7 \right )-90= 0

                     


Svar #3
22. februar 2015 af Teko123 (Slettet)

ahh ja nu forstår jeg det! tak for hjælpen! :D


Skriv et svar til: løs ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.