Kemi

Beregn de aktuelle koncentrationer af chromat og dichromat i ligevægtsblandingen

23. februar 2015 af dietrich - Niveau: A-niveau

Håber der er nogle der kan hjælpe med den vedhæftede opgave, det er den eneste jeg mangler af min kemiaflevering. På forhånd tak :-)

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2015 af Soeffi

Lambert Beers lov : koncentration = Absorbans/(absorbtionskoefficient·kuvettebredde)


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. februar 2015 af mathon

         \left ( 1,84\cdot 10^3 \right )\cdot \{c_1\}+\left ( 1,07\cdot 10^3 \right )\cdot \{c_2\}=0,470             uden enheder

Et tilsvarende udtryk opstilles
hvorefter de to ligninger med to ubekendte i c1 og c2 løses.


Skriv et svar til: Beregn de aktuelle koncentrationer af chromat og dichromat i ligevægtsblandingen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.