Kemi

hvordan beregner man aktuelle koncentration ?

23. februar 2015 af eliat (Slettet) - Niveau: B-niveau

N2O4(g)   ?  2 NO2 (g) 

er ved 20 ºC  0,0032 M. 
I en beholder på 100 L findes ved ligevægt (20 ºC) 12 mol N2O4
?    Opskriv ligevægtsloven for denne reaktion
[NO2]2/[N2O4]
?    Beregn den aktuelle koncentration af NO2 ved ligevægt.


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. februar 2015 af Heptan

er ved 20 ºC  0,0032 M.

Der mangler vist noget i den her sætning? Jeg forstår slet ikke dit spørgsmål, måske gik det lidt stærkt da du skrev det


Svar #2
24. februar 2015 af eliat (Slettet)

jeg sætter opgaven ind


Svar #3
24. februar 2015 af eliat (Slettet)

her er den

Vedhæftet fil:hjælp kemi.docx

Brugbart svar (0)

Svar #4
24. februar 2015 af Heptan

Indsæt [N2O4] = 12/100 M i ligevægtsloven og isolér [NO2].


Svar #5
24. februar 2015 af eliat (Slettet)

=(x)2/ (0,0032-x)=0 er det rigtigt


Brugbart svar (0)

Svar #6
24. februar 2015 af Heptan

Nej, der er for mange lighedstegn.


Svar #7
24. februar 2015 af eliat (Slettet)

kan du ikke hjælpe mig med at beregne det?


Skriv et svar til: hvordan beregner man aktuelle koncentration ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.