Matematik

Løs 2 ligningsystemer

24. februar 2015 af ninjaman1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg er ordblind og ikke så god til matematik jeg håber virkelig nogen vil hjælpe mig med de 2 ligninger nedenunder.


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. februar 2015 af PeterValberg

Video nr. 20 på denne [ VIDEO-LISTE ] fra FriViden.dk

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
24. februar 2015 af hesch (Slettet)

#0:   a)

-2x + 3y = -3

x + y = 4

x + y = 4    =>  y = 4 - x     =>

-2x + 3y = 

-2x + 3( 4 - x ) = -3     ( isoler x )

Indsæt værdien for x i fx   x + y = 4       ( isoler y )


Skriv et svar til: Løs 2 ligningsystemer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.