Matematik

Bestemt integral

09. marts 2015 af xi3t (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg har udregnet denne vedhæftede bestemte integral, er den regnet rigtig ud,gerne en hurtig tilbagemeldelse idet jeg er i noget tidsnød :)

(UDREGNING I DEN VEDHÆFTEDE FIL "Opgave")

Vedhæftet fil: Opgave.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

Ja, resultatet er korrekt, men det ret omstændeligt sat op.


Svar #2
09. marts 2015 af xi3t (Slettet)

Ja det er nemmelig opsætning jeg er usikker på.. Jeg har flere af lignende opgaver som jeg skal lave og derfor har jeg valgt at tage udgangspunkt i dette.. Kunne du foreslå en opsætning der vil passe bedre. :)


Brugbart svar (1)

Svar #3
09. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

#2

Man har

        \int_{0}^{2}(x^{3}-4x)\, \textup{d}x=\left [ \frac{x^{4}}{4}-2x^{2} \right ]_{0}^{2}=\frac{2^{4}}{4}-2\cdot 2^{2}-\left(\frac{0^{4}}{4}-2\cdot 0^{2}\right)=4-8=-4


Svar #4
09. marts 2015 af xi3t (Slettet)

Mange tak for det :)


Skriv et svar til: Bestemt integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.