Matematik

Højde

15. marts 2015 af JBiebs (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hvordan regner man det ud? :/ 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2015 af Stats

Tonya er 6 fod høj = 1,83 meter

dvs. at vi nu kan regne ud, hvor meget 1 fod er..

6 fod / 6 = 1 fod 183 /6 = 31,5 cm

Shay er 6 fod og 1 tomme = 1,85 m

Forskellen mellem Tonya og Shay er 1 tomme = 2 cm

1 tomme = 2 cm. og 1 fod er 31,5 cm

Aka, er 5 fod og 4 tommer, hvilket vil sige:

5·31,5 cm + 4·2 cm

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #2
15. marts 2015 af JBiebs (Slettet)

Tusind tak!! :D

Vil du hjælpe mig med 3.5? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

#2

Den opgave har du jo allerede fået udførligt svar på https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1583362


Skriv et svar til: Højde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.