Matematik

Hvis man ønsker at differentiere x

16. marts 2015 af 123434 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Differentiering af x

x er egentlig det samme som x1

(xn)'=n*xn-1

(x1)'=1*x1-0=x0=1

x differentieres til 1

Er det korrekt?


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

Ja. En størrelse ændres jo lineært med sig selv med 1:1-forhold.


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. marts 2015 af Therk

Og at du kan se på det på den måde, vil gavne dig i fremtiden!


Brugbart svar (1)

Svar #3
16. marts 2015 af Stats

Hehe.. #0

Prøv denne så

(x0)'

:)

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #4
16. marts 2015 af 123434 (Slettet)

(x0)'=0*x0-1=0


Skriv et svar til: Hvis man ønsker at differentiere x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.