Matematik

Plan- og kurveintegraler

24. marts 2015 af tyuio (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

spørgesmålet er følgende: 

I (x, y)-planen er der givet funktionen f (x, y) = x^2-y. Der er endvidere givet punktmængden B som betegner den begrænsede punktmængde i (x, y)−planen der afgrænses af graferne for exp(x) og exp(x/2) og linjen x=1.

Lad K være den del af snitkurven mellem grafen for f og planen y = z som er begrænset af planerne x=0 og x=1. 

c) Bestem kurveintegralet  \int_{K}^{.}xd\mu . (Vink: Her får du muligvis brug for integration ved substitution). 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

Start med at opstille en parameterfremstilling for snitkurven.


Svar #2
25. marts 2015 af tyuio (Slettet)

Jeg har lidt svært ved det 


Skriv et svar til: Plan- og kurveintegraler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.