Matematik

Løs ligninger

15. april 2015 af TheWeekend (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hjælp bedes tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. april 2015 af peter lind

gang ligningen med 20


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. april 2015 af Andersen11 (Slettet)

Ligningen er

        \frac{3}{4 } \cdot \left ( \frac{2x}{3}+2 \right )-\frac{3}{10}=\frac{3x}{4}-\frac{3}{2}+\frac{x}{5}

Forklaringen i #1 drejer sig om at gange ligningen med brøkernes fællesnævner, hvorved man slipper af med brøkerne.


Skriv et svar til: Løs ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.