Matematik

Linære funktioner

22. april 2015 af rhesone (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg forstår simpelthen ikke en opgave jeg har fået.

Den lyder således:

I en produktionsvirksomhed kan den marginale omsætning Rm (i mio. kr.) og de marginale omkostninger Cm (i mio. kr.) ved produktionen af en vare beskrives ved funktionerne

Rm(x) = -\frac{1}{100}x+350 , 0< x< 35000

Cm(x) = 100  ,    0< x< 35000

Den optimale produktionsstørelse er den x-værdi hvor den marginale omsætning er lig de marginale omkostninger.

a) Bestem den optimale produktionsstørrelse.

What to do ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2015 af mathon

     Løs
                 R_m(x)=C_m(x)

                 -\frac{1}{100}x+350=100\; \; \; \; \; \; \;0<x<35.000


Skriv et svar til: Linære funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.