Matematik

matematik hjælp søges

29. april 2015 af nielsteilmaan (Slettet) - Niveau: C-niveau

I 2013 var der 2,237 mio. personbiler i Danmark
Dette antal forventes at vokse med 0,035 mio. personbiler om året

a) Opstil en formel til at beregne, hvor mange personbiler der er i Danmark x år efter 2013?
 

b) Hvilket år vil antallet af personbiler i Danmark passere 2,4 mio. ifølge formlen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2015 af mathon

vækst pr år 0,035 mio

vækst pr \mathbf{\color{Red} x} år 0,035 mio    =    \mathbf{\color{Red} x}\cdot 0,035
fra 2{,}237 mio

til ialt efter x år
                                             f(x)=y=0,035\cdot x+2{,}237

                                                                       hvor f(x) angiver bilantallet i mio. og x angiver antal år efter 2013


Svar #2
29. april 2015 af nielsteilmaan (Slettet)

....


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. april 2015 af mathon

vækst pr år 0,035 mio

vækst for \mathbf{\color{Red} x} år     =    \mathbf{\color{Red} x}\cdot 0,035
fra 2{,}237 mio

til ialt efter x år
                                             f(x)=y=0,035\cdot x+2{,}237

                                                                       hvor f(x) angiver bilantallet i mio. og x angiver antal år efter 2013


Svar #4
29. april 2015 af nielsteilmaan (Slettet)

Hvad så med spørgsmål 2??
 


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. april 2015 af mathon

2)
         Løs
                         2{,}4=0,035\cdot x+2{,}237


Skriv et svar til: matematik hjælp søges

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.