Matematik

funktion

10. maj 2015 af pashtoon123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg har en funktion der lyder:
f(x) = (26400*x)/(x+1) - 2350x + 12000

f(x) er fortjenesten og x er mængden af tilført gødning.

Opgaven lyder: bestem fortjenesten, hvis der ikke tilføres gødning. Skal jeg så bare fjerne x og udregn? Tak på forhånd! 


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. maj 2015 af Stats

Prøv at indsætte 0 på x'et plads

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. maj 2015 af aaaaaz (Slettet)

f(x=0) = (26400*x=0)/(x=0+1) - 2350(x=0) + 12000

f(0) = (26400*0)/(0+1) - 2350*0+ 12000=12000


Skriv et svar til: funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.