Matematik

er der nogen da kan hjæle mig ????

24. august 2015 af jojoah (Slettet) - Niveau: C-niveau

Prisen på et smykke stiger med 7,2% til 1900 kroner. Hvad kostede smykket før prisstigningen?

hvordan skal jeg regne den uden


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2015 af hrmogensen (Slettet)

Du får at vide, at smykket stiger med 7,2% - altså oven i de oprindelige 100%.

100+7,2=107,2

Altså har vi

\frac{1900}{1.072}=???


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. august 2015 af mathon

                          p_{f\o r}\cdot 1{,}072=1900

                          p_{f\o r}=1900\cdot 1{,}072^{-1}


Skriv et svar til: er der nogen da kan hjæle mig ????

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.