Matematik

udregn følgende uden lommeregner,

06. september 2015 af simi2142 (Slettet) - Niveau: C-niveau

udregn følgende uden lommeregner,

1/4 - 1/2 + 3/8


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Forlæng den første brøk med 2 og den anden med 4. Så har de alle tre 8 i nævneren, og du kan sætte dem på fælles brøkstreg.


Svar #2
06. september 2015 af simi2142 (Slettet)

1/16


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. september 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)

1/4 - 1/2 + 3/8 =

2/8 - 4/8 + 3/8 =

(2 - 4 + 3)/8 =

1/8


Skriv et svar til: udregn følgende uden lommeregner,

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.