Matematik

Finde størrelsen af to kræfter ( vektorer)

10. september 2015 af 120412 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg håber at der er nogle som kan hjælpe mig med denne opgave, for jeg har forvirret mig selv fuldstændig: 

Jeg skal finde størrelsen af to krafter for vektorene Fwire1 og Fwire2, Jeg kan bare ikke finde frem hvilken formel jeg skal bruge... 

Fra en tidligere opgave kan jeg oplyse at koordinaterne til de to vektorer er Fwire1= (-1650,2150) og ved  Fwire2= (1650,2150)

Opgaven kan findes i vedhæftede fil: ( opgave F)

Jeg vil med det samme også gerne lige spørge om hjælp til den efterfølgende opgave (G) da den også driller...
mange tak på forhånd :)
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2015 af mathon

Beregn længden = størrelsen af hver af kræfterne \overrightarrow{F}_{wire1} og \overrightarrow{F}_{wire2}.


Skriv et svar til: Finde størrelsen af to kræfter ( vektorer)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.