Matematik

På bar bund...

13. september 2015 af jensenshjælp (Slettet) - Niveau: C-niveau
1)
P = U*I og U = R*I
- Udtryk P ved I og R

2)
E = C*T og C = m*c
- udtryk E ved m,c og T

Hvordan kan man løse opgaverne? Jeg er aldrig blevet introduceret til dette, og har fået det som hjemmeopgave. Det ville være fantastisk med hjælp eller hints! :-)

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2015 af peter lind

Indsæt udtrykket for U henholdsvis C i den første ligning


Svar #2
13. september 2015 af jensenshjælp (Slettet)

Hvad mener du? Kan du prøve at vise hvad du mener?

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. september 2015 af peter lind

I den første P = U*I = (R*I)*I

Den anden løses tilsvarende


Svar #4
13. september 2015 af jensenshjælp (Slettet)

Er det så resultatet af den første? Eller skal man gøre mere ved den?

Svar #5
13. september 2015 af jensenshjælp (Slettet)

E = C*T = (m*c*t)*t

Er jeg gal på den?

Brugbart svar (0)

Svar #6
13. september 2015 af peter lind

Du  skal trække så meget sammen som muligt.  C= m*c  ikke m*c*t


Svar #7
13. september 2015 af jensenshjælp (Slettet)


E = C*T = C= m*c

er det sådan her?

Brugbart svar (0)

Svar #8
13. september 2015 af peter lind

Nej. Du skal bare sætte ind uden dikkedarer. E = C*T = (m*c)T og dernæst hæve parenteserne


Svar #9
13. september 2015 af jensenshjælp (Slettet)

Og hvordan hæver man dem? Gange med hvad?

Brugbart svar (0)

Svar #10
13. september 2015 af peter lind

Gang T ind i parentesen


Svar #11
13. september 2015 af jensenshjælp (Slettet)

Hvad får man så?

(Skal siges at jeg aldrig har prøvet det her før)

Brugbart svar (0)

Svar #12
13. september 2015 af peter lind

m*c*T

Er det rigtigt at du går i 3g ?


Svar #13
13. september 2015 af jensenshjælp (Slettet)

Jeg er lige begyndt i 1.g...

Skriv et svar til: På bar bund...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.