Matematik

Hvordan beregner man med logaritmer uden lommeregner (uden hjælpemidler)... Haster

14. september 2015 af 102938475 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej 

Jeg har en opgave, hvor jeg har nået frem til, at jeg skal beregne

a = log(8) / log(2)

Hvordan gør man det? 

På forhånd. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2015 af peter lind

Brug at log(8) = log(23) = 3*log(2)


Svar #2
14. september 2015 af 102938475 (Slettet)

Tusind tak for hjælpen :D 


Skriv et svar til: Hvordan beregner man med logaritmer uden lommeregner (uden hjælpemidler)... Haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.