Matematik

Differentiere en ligning

22. september 2015 af IdaAndersen24 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Ligningen hedder;

F(x)=x^4+2x^3-11x^2-12x+36

Er det korrekt hvis jeg har differentieret den til:

F'(x)=4x^3+5x^2-13x-12


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2015 af Heptan

Du skal gange dem, ikke lægge dem sammen:

F'(x)=4x^3+6x^2-22x-12


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. september 2015 af mathon

      f{\, }'(x)=4\cdot x^{4-1}+2\cdot (3\cdot x^{3-1})-11\cdot (2\cdot x^{2-1})-12\cdot (1\cdot x^{1-1})+0


Skriv et svar til: Differentiere en ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.