Matematik

udregn ved hjælp af en formel

27. september 2015 af mariechr1998 (Slettet) - Niveau: B-niveau

x står for hvor lang fisken er målt i mm 

mens f(x)angiver fiskens vægt målt i mg 

spørgsmålet er så : hvor stor/ land er fisken når den vejer 1000mg 

formeln: 

f(x)=0,023*x^2,777


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2015 af peter lind

løs ligningen 1000 = 0,023*x2,777


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. september 2015 af mathon

                  f(x)=y=0{,}023\cdot x^{2{,}777}

                  x=\left (\frac{y}{0{,}023} \right )^{\frac{1}{2{,}777}}


Skriv et svar til: udregn ved hjælp af en formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.