Fysik

energi produktion per gram

01. oktober 2015 af Colloio (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Jeg sidder med en aflevering som jeg simpelthen ikke kan gennem skue, i den første opgave (exercise_C_01_1) tænker jeg at bruge E=m*c^2 hvor m=0,07%*0,98 også dividere med de 2 million år i sekunder men får ikke ε=10000erg/g/s.

Og den næste opgave kan jeg slet ikke gennem skue hvordan jeg skal finde tempraturen af hydrogen fusionen, jeg tænkte at finde ε på samme måde som før, men jeg har jo ingen tid?

Vedhæftet fil: exam_q01.pdf

Skriv et svar til: energi produktion per gram

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.