Matematik

Beregn modstand R1

12. oktober 2015 af TK10 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Beregn R1, når Rtotal skal være 36 ohm, R2 og R3 er begge 98 ohm


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. oktober 2015 af Eksperimentalfysikeren

Det afhænger af, hvordan de er forbundet med hinanden. Har du et diagram?


Svar #2
12. oktober 2015 af TK10 (Slettet)

Har den her:)
Vedhæftet fil:image.jpg

Svar #3
12. oktober 2015 af TK10 (Slettet)

#3 Har vedhæftet dem som en fil :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. oktober 2015 af mette48 (Slettet)

Flyttes der lidt på modstandene vil det vise sig at der er tale om 3 modstande, der er forbundet parallelt. R1 =x

1/x +1/98 + 1/98 = 1/36

1/x +1/98 + 1/98 = 3/98

1/x =1/98

x=98


Svar #5
12. oktober 2015 af TK10 (Slettet)

Mange tak Mette :)

Skriv et svar til: Beregn modstand R1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.