Matematik

Løs ligningen skalarprodukt

14. oktober 2015 af emilie63 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Ved ikke helt hvordan jeg skal løse denne ligning, håber der er nogen der kan hjælpe.

På forhånd tak.

(opgaven er vedhæftet)


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. oktober 2015 af mathon

Skærmbillede 2015-10-14 kl. 11.11.12.png

   -2x+4+4x^2-16=0

  4x^2-2x-12=0

  2x^2-x-6=0    som du løser


Svar #2
14. oktober 2015 af emilie63 (Slettet)

Ja okay, troede det var mere indviklet, men mange tak.

Og får det til x=-3/2   U   x=2


Skriv et svar til: Løs ligningen skalarprodukt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.