Matematik

Eksponentiel vækst

17. oktober 2015 af nichole12 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hjælp anyone??


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. oktober 2015 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. oktober 2015 af peter lind

a) Løs ligningen N(30,17) = ½*N(0)

b) Løs ligningen N(t) = 10

c) Beregn 100(N(50) -N(0) )/N(0)


Svar #3
17. oktober 2015 af nichole12 (Slettet)

Kan dette passe i a):


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. oktober 2015 af 123434 (Slettet)

a)

T2=log(2)/log(a) fordoblingskonstanten

T2=30,17

30,17=log(2)/log(a)

35=17,5*a30,17   35 er det dobbelte af 17,5. Ved at indsætte 35 i udtrykket, kan vi regne os frem til, hvor mange gange a skal ganges med sig selv for at fordobles.

35=17,5*a30,17

2=a30,17

a=30,17√2=1,0232


Brugbart svar (1)

Svar #5
17. oktober 2015 af peter lind

#4 a < 1. Med a > 1 vokser mængden af det radioaktive stof


Skriv et svar til: Eksponentiel vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.