Matematik

At differncere

20. oktober 2015 af carlpeder (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er dette rigtig diffenceret? 

f(x) = 3x3 - 6 

f'(x) = (3*3x2)' - 6 

= 18X


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2015 af mathon

       f{\, }'(x)=3\cdot 3\cdot x^{3-1}+0


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. oktober 2015 af mathon

at differentiere


Svar #3
20. oktober 2015 af carlpeder (Slettet)

Okay, så det bliver 9x3-1 eller hvad? :-)


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. oktober 2015 af StoreNord

Hvis du reducerer lidt, kan du nok få det til 9x2.    :)

Og som sagt de -6 differentieres til 0.


Skriv et svar til: At differncere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.