Matematik

Eksponentiel funktion graf

30. oktober 2015 af MMLL13 - Niveau: C-niveau

Jeg sidder med en graf for en eksponentiel funktion som jeg skal bestemme regneforskriften for.

Jeg ved at man finder b ved at kigge på, hvor på y-aksen den skærer, men hvordan finder jeg a??


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2015 af peter lind

Find fordobling eller halveringskonstanten


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. oktober 2015 af SuneChr

Man har
f (x) = bax  og
f (x + 1) = b·ax + 1 = a·f (x)  og dermed
a = f (x + 1) / f (x)


Skriv et svar til: Eksponentiel funktion graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.