Fysik

hvad afhænger epot og ekin af

07. november 2015 af siljeRG (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hej. jeg er i gang med at lave en fysik rapport. men jeg ved vireklig ikke hvad Epot og Ekin afhænger af? er der nogle som ved det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2015 af mathon


                  E_{pot}=kraft\cdot vej=F\cdot s   når kraft og vej har i samme retning

                   E_{kin}=\tfrac{1}{2}\cdot masse\cdot hastighed^{\, 2}=\tfrac{1}{2}\cdot m\cdot v^2


Skriv et svar til: hvad afhænger epot og ekin af

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.