Fysik
På bar bund
07. november 2015 af
jensenshjælp (Slettet)
-
Niveau: C-niveau
Hej!
Jeg har en opgave, der lydes således
For at opvarme en mængde sprit med varmekapaciteten 1700 J/K kræves en energi på 61 kJ. Hvor meget stiger temperaturen i spritten?
Nogen som kan hjælpe?
Jeg har en opgave, der lydes således
For at opvarme en mængde sprit med varmekapaciteten 1700 J/K kræves en energi på 61 kJ. Hvor meget stiger temperaturen i spritten?
Nogen som kan hjælpe?
Svar #1
08. november 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)
Q = C*ΔT <=>
ΔT = Q/C
Med talværdier indsat:
ΔT = 61*103 J / (1700 J/K) = 36 K
Skriv et svar til: På bar bund
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
