Matematik

Potenser og rødder

18. november 2015 af Kamp1234 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej,

Jeg vil gerne høre om der nogen der kan hjælpe med, at lave nogle opgaver omkring potenser og rødder?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2015 af StoreNord

Det kan da godt være.


Svar #2
18. november 2015 af Kamp1234 (Slettet)

Ja eller nej?


Svar #3
18. november 2015 af Kamp1234 (Slettet)

Det er til i morgen 


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. november 2015 af SuneChr

Prøv at specificére lidt nærmere hvad du efterlyser. Der er jo et Stillehav af opgavemuligheder, og mange kan findes i arkivet her på denne portal.
Er det f.eks. at skulle finde rødder i et polynomium?


Svar #5
18. november 2015 af Kamp1234 (Slettet)

feks. 

6^-2 ? 

(1/y)^4? 


Brugbart svar (0)

Svar #6
18. november 2015 af SuneChr

I en god formelsamling vil du kunne se de regneregler, der gælder for for potenser.
Du skal så opøve rutine i at bruge dem i praksis.     a- n = 1/an     (1/y)n = 1^n/yn = 1/yn  
 


Svar #7
18. november 2015 af Kamp1234 (Slettet)

Forstår det ikke


Brugbart svar (0)

Svar #8
18. november 2015 af StoreNord

Måske skulle vi kommunikere i almindeligt tale-sprog, som er mere naturligt.

Eller måske kunne #0 vise os et billede af opgaven.

Vi er jo ikke så gode til at gætte.         :)


Svar #9
18. november 2015 af Kamp1234 (Slettet)

Altså jeg har skrevet opgaven, og jeg forstår ikke hvordan man gør det


Skriv et svar til: Potenser og rødder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.