Matematik

seperation af de variable (Tangent)

02. december 2015 af NH123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle sammen!

Er det rigtigt det jeg har lavet indtil videre?? Ved ikke rigtigt hvordan jeg kommer videre 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2015 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. december 2015 af peter lind

Du har glemt nogle parenteser. Der skal stå (2x-5)dx ikke 2x-5dx

I integralet ∫2x-5 dx har du blot smidt de -5 væk i den følgende beregning


Svar #3
02. december 2015 af NH123 (Slettet)

#2

bliver den så bare til x når man integere?? 


Svar #4
02. december 2015 af NH123 (Slettet)

er der nogen som kan hjælpe asap??


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. december 2015 af peter lind

du kan da ikke for alvor mene at x er en stamfunktion til 2x-5


Brugbart svar (0)

Svar #6
02. december 2015 af LubDub (Slettet)

                                           ∫xn dx = (1/(n +1))xn+1 + k, n ≠ - 1

 
hvis n = - 1, så gælder

                                           ∫x-1 dx = ln(x) + k


Skriv et svar til: seperation af de variable (Tangent)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.