Kemi

morse funktion - enheder

05. december 2015 af Rina68 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hejsa;
Jeg skal finde energien ved hjælp af en morse funktion.
Formlen siger: E= hwe(v+½)-hwe(v+½)2

Jeg har h= J*s, we = cm^-1, v=2 (enhedsløs),

Resultatet skal opgives i cm^-1.
Men jeg kan bare ikke komme til den rigtige enhed, Jeg har forsøgt med at dividere med lysets hastighed (m/s), men det hjælper jo ikke meget.

Nogen ideer til hvordan jeg kommer til rigtig enhed?


Skriv et svar til: morse funktion - enheder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.