Matematik

Funktioner

05. december 2015 af Hallotheremath (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Kunne godt tænke mig noget hjælp til denne opgave :)

To funktioner er givet ved:

f(x) = x + 200 og g(x) -3x + 600

Bestem førstekorrdinaten til skæringspunktet mellem graferne for de to funktioner.


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2015 af PeterValberg

Løs ligningen:

f(x) = g(x)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
05. december 2015 af Hallotheremath (Slettet)

Undskyld hvad?


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. december 2015 af 123434 (Slettet)

2#

f(x)=g(x)

x+200=-3x+600


Brugbart svar (1)

Svar #4
05. december 2015 af SådanDa

Sæt f(x) og g(x) lige med hinanden, for det punkt hvor funktionsværdierne til samme punkt x er ens, må graferne jo skære hinanden. så løs: x+200=-3x+600


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.