Matematik

Funktioner

06. december 2015 af Andi1234 (Slettet) - Niveau: A-niveau

I hvert af nedenstående tilfælde er der givet nogle oplysninger om en funktion. skitser to mulige grafer for funktionen i hvert tilfælde.

1. Dm (f) = [0;4], Vm(f) = ]-3, 3]     f(2)=1

Har ingen ide om hvordan jeg skal løse opgaven!!! Tusind tak for hjælp på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2015 af StoreNord

Du skal tegne funktionen f(x)=ax+b i en firkant defineret af x i Dm og f(x) i Vm.

f(x)=ax+b

f(2)=       a*2+b=1               har to muligheder: enten er a=0 eller b=0


Svar #2
06. december 2015 af Andi1234 (Slettet)

Ved du hvor jeg kan gøre det? - kan jeg gøre det på TI-nspire? 

1000000 tak for hjælpen!


Brugbart svar (1)

Svar #3
06. december 2015 af StoreNord

Jeg kender ikke TI-nspire så godt. Hvad med Geogebra?

Eller hvad med ternet papir og blyant?     :)


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.