Matematik

Funktion

07. december 2015 af Karina1998 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Er der en venlig sjæl, der vil hjælpe mig med denne opgave?

En funktion er givet ved : 

f(x)=x^3-2x^2-11x+12

a) Løs f(x)=0

Hvor jeg har fået x til : x=1  v    x=-3     v     x=4

Hvad gør jeg herefter?


Brugbart svar (2)

Svar #1
07. december 2015 af PeterValberg

Ikke mere, opgaven (som du beskriver den) er løst :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. december 2015 af 123434 (Slettet)

Det er bare det.

Svar #3
07. december 2015 af Karina1998 (Slettet)

okay tak, var i tvivl om der var mere.

Men der er endnu et spørgsmål, der lyder således :

Grafen for f har to forskellige tangenter med hældningskoefficienten 9. De to tangenters røringspunkter med grafen for f benævnes A og B.

b) Bestem førstekoordinaten til hvert af punkter A og b.


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. december 2015 af PeterValberg

Løs ligningen

f'(x)=9

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #5
16. december 2015 af Karina1998 (Slettet)

Hvordan løser jeg f'(x)=9


Brugbart svar (0)

Svar #6
16. december 2015 af 123434 (Slettet)

f(x)=x3-2x2-11x+12

f'(x)=3*x3-1-2*2*x2-1-11

f'(x)=3x2-4x-11

f'(x)=9

3x2-4x-11=9

3x2-4x-11-9=9-9

3x2-4x-20=0

Løses som en andengradsligning


Brugbart svar (0)

Svar #7
16. december 2015 af PeterValberg

Se eventuelt video nr. 7,8 og/eller 9 på denne videoliste [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.