Fysik

Newtons 2. lov på differentiel-form

09. december 2015 af Elmgreens (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogen af jer der ved hvordan det her skal gøres? for jeg syntes det ser meget svært ud og har derfor ikke lige nu nogen ummiddelbare bud. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2015 af peter lind

F = m*dv/dt = m*d2x/dt2


Svar #2
09. december 2015 af Elmgreens (Slettet)

der ved m*d^2x/dt^2 der skulle vel stå x^2 ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. december 2015 af mathon

#2

Nej
          \overrightarrow{F}=m\cdot \frac{\mathrm{d} \overrightarrow{v}}{\mathrm{d} t}=m\cdot \frac{\mathrm{d} ^2\; \overrightarrow{s}}{\mathrm{d} t^2}

da
          \overrightarrow{v}=\frac{\mathrm{d} \overrightarrow{s}}{\mathrm{d} t}

          \overrightarrow{a}=\frac{\mathrm{d} \overrightarrow{v}}{\mathrm{d} t}=\frac{\mathrm{d}^2\, \overrightarrow{s}}{\mathrm{d} t^2}


Svar #4
09. december 2015 af Elmgreens (Slettet)

okay tak! det giver mening.

Mange tak for hjælpen havde jeg selv skullet finde ud af det var jeg aldrig kommet frem til noget lignende :)


Skriv et svar til: Newtons 2. lov på differentiel-form

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.