Fysik

Beregn massen af mælk

01. januar 2016 af hhbbh (Slettet) - Niveau: A-niveau

Heeej :)

Håber virkelig der nogle der kan hjælpe med denne opgave

For at sikre en jævn opvarmning af mælken er der i sutteflasken indbygget et rustfrit stålelement med massen 129 g. Ved en afprøvning af sutteflasken blev mælken og det rustfrie stålelement opvarmet fra 15 °C til 37 °C. Man kan regne med, at mælken har samme specifikke varmekapacitet som vand. 

- Beregn massen af mælken ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. januar 2016 af peter lind

Der mangler noget til  kunne beregne det ? Har du ikke den tilførte varmeenergi eller lignende ?


Svar #2
01. januar 2016 af hhbbh (Slettet)

neej har lavet opgave a som ser sådan ud. 

se den vedhæfte fil :)

Vedhæftet fil:Opgave 1.docx

Brugbart svar (0)

Svar #3
01. januar 2016 af Eksperimentalfysikeren

Den tilførte varmemængde står i opgave a.


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. januar 2016 af mathon

               m_{m\ae lk}=\frac{E}{c_{m\ae lk}\cdot \Delta T}-\frac{c_{staa l}}{c_{m\ae lk}}\cdot m_{staa l}

               m_{m\ae lk}=\frac{E}{c_{vand}\cdot \Delta T}-\frac{c_{staa l}}{c_{vand}}\cdot m_{staa l}


Skriv et svar til: Beregn massen af mælk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.