Matematik

renter!

11. januar 2016 af brugernavnnnn (Slettet) - Niveau: A-niveau

købmanden låner lis 9900 kr. i 4 år til en månedlig rente på 0,8%.

Efter 4 år siger lis til købmanden at hun ikke kan betale i øjeblikket, men først om 15 år.

Til det siger købmanden at så er det til en månedlig rente på 1%. Hvor mange penge får købmanden tilbage efter de pågældende 19 år?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2016 af Stats

9900·(1 + 0,008)4·12·(1 + 0,01)15·12 = 87.013,78

efter 4·12+15·12 = 228 terminer

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. januar 2016 af 656

Efter 4 år

9900*1,0084*12=14512,45

Efter yderligere 15 år

14512,45*1,0115*12=87013,78 kr

Jeg vil umiddelbart sige at svaret er 87013,78 kr


Skriv et svar til: renter!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.