Matematik

Funktion

12. januar 2016 af denforviredeelev (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej Igen folkens

Igen ved jeg ikke hvad jeg skal gøre i denne opgave, og derfor håber jeg at der er nogle venlige der kan hjælpe hurtigt!!!

Mikkel 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2016 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. januar 2016 af PeterValberg

a) bestem grafisk... betyder, at du skal tegne grafen for h og 
    tegne en tangent gennem punktet (5, h(5)).
    På denne tangent aflæser du to punkter og bruger disse til
    at bestemme en ligning for tangenten.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
12. januar 2016 af denforviredeelev (Slettet)

Men hvordan tegner jeg grafen? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. januar 2016 af PeterValberg

GeoGebra, WordMat eller lignende.... eller i hånden :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #5
12. januar 2016 af denforviredeelev (Slettet)

Jeg bruger Maple, men ved ikke hvordan jeg skal skive, for at der fremkommer en formel! :)


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. januar 2016 af PeterValberg

Jeg kan desværre ikke hjælpe dig med Maple.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #7
12. januar 2016 af denforviredeelev (Slettet)

Det forstår jeg ik? 


Svar #8
12. januar 2016 af denforviredeelev (Slettet)

ah, jo nu kan jeg se det! Mange tak :)


Svar #9
12. januar 2016 af denforviredeelev (Slettet)

ehm, har kigget på det i et stykke tid nu, men kan ikke helt se hvad jeg skal skrive/gøre i opgave b?


Brugbart svar (0)

Svar #10
12. januar 2016 af mathon

b)
      Beregn h{\, }'(x)

      Løs
                  h{\, }'(x)=a  for a\in\mathbb{R}    


Brugbart svar (0)

Svar #11
13. januar 2016 af mathon

b)
       h{\, }'(x)=\frac{-5}{x^2}

      Løs
                  h{\, }'(x)=a  for a\in\mathbb{R}    


Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.