Fysik

Hvad er enheden af delta T(I)

15. januar 2016 af Hanskristiansen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvad er enheden af delta T(I)

delta T(I)=(R*t/m*c)*I^2


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. januar 2016 af Stats

Enheder opfører sig som variable.

(10 m2)·(5 m) = 10·5·m2·m = 50 m3

Eller (20 m2) / (2 m) = 10 m

(10m/s) · 10s = (10·10·m·s)/s = 100 m

Der er nogen enkelt tilfælde ligesom J = (kg·m2)/s2 .. Disse tilfælde bliver du nødt til at slå op..

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #2
15. januar 2016 af Hanskristiansen (Slettet)

Så hvad er enheden?


Brugbart svar (1)

Svar #3
16. januar 2016 af mathon

Enheder:

                    \left [ T \right ]=\frac{\Omega \cdot A^2\cdot s}{kg\cdot \tfrac{J}{kg\cdot K}}=\frac{Ws}{\tfrac{J}{K}}=\frac{J}{\tfrac{J}{K}}=K


Svar #4
16. januar 2016 af Hanskristiansen (Slettet)

Men når det er i funktion af strømstyrken burde det ikke være en anden enhed?

Svar #5
16. januar 2016 af Hanskristiansen (Slettet)

Står det ikke for Eafsat så?


Brugbart svar (0)

Svar #6
17. januar 2016 af mathon

Temperaturændringen er en funktion af strømstyrken:

              \Delta T(I)=\left (\frac{R\cdot t }{m\cdot c}\cdot \right ) I^2      hvor t er en konstant tid


Skriv et svar til: Hvad er enheden af delta T(I)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.