Matematik

Bestemmelse af størrelse af kræfterne i en wire vha. vektorer

21. januar 2016 af EO1567 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogen, der kan hjælpe mig med vedhæftede opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2016 af mathon

                   F_{wire}=\frac{12{,}5\; kN}{\cos\left ( \frac{v}{2} \right )}


Svar #2
21. januar 2016 af EO1567 (Slettet)

#1

                   F_{wire}=\frac{12{,}5\; kN}{\cos\left ( \frac{v}{2} \right )}


Og hvorfor gælder dette? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. januar 2016 af mathon

Tegn det.
                  Den samlede opadgående kraft skal være 25 kJ.

                  F_{wire}\cdot \cos\left ( \frac{v}{2} \right ) skal være lig med  \tfrac{1}{2}\cdot \left ( 25\; kJ \right )   ses af en retvinklet trekant.


Skriv et svar til: Bestemmelse af størrelse af kræfterne i en wire vha. vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.