Matematik

Ssh teori

21. januar 2016 af Annebanana (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej 

Er der nogen der kan finde fejlen i det, jeg har lavet og give en forklaring. Det resultat, det skal give, har jeg fra den vejledende løsning

Vh. Barbora

Vedhæftet fil: Ssh .pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2016 af Soeffi

Jeg tror, at P(X=0,Y=1) = P(X=0)·P(Y=1) = 1/16.


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. januar 2016 af peter lind

Soeffi har ret. Der gælder generelt, at hvis X og Y er uafhængige gælder der P(X=a ∧Y = b) = P(X=a)*P(Y=b)


Svar #3
21. januar 2016 af Annebanana (Slettet)

Men hvorfor præcis, når X=0 og Y=1, for andre værdier af X,Y ville vel også opfylde 0<=X<Y? 

F.eks. ville X=1 og Y=2 jo også opfylde uligheden?


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. januar 2016 af peter lind

I #1 er der jo netop regnet med de muligheder, der er,  nemlig  X=0 og Y = 1,  X= 0 og Y = 2 samt X=1 og Y = 2


Skriv et svar til: Ssh teori

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.