Matematik

Funktioner

22. januar 2016 af Anonyminized (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg kan ikke løse disse:

I ΔABCer ∠B=33º , a=3, b=7 og vinkel C er stump.

Beregn A, C og c med 2 decimaler.

Angiv løsningerne i grader til ligningen

tan(t)=√3 ,0≤ t ≤ 360

Angiv løsningen som mængde med {}

Angiv løsningerne i grader til ligningen

sin(t)=√2/2 , 0 ≤ t ≤ 360

Angiv løsningen som mængde med {}


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2016 af StoreNord

Til det første spørgsmål:           brug cosinusrelationen med c2=....

Til det andet spørgsmål:           tag tan-1 på begge sider

Til det tredje spørgsmål:           tag sin-1 på begge sider


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.