Matematik

Areal

26. januar 2016 af dittemy1 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej!

Nogen der kan hjælpe mig med at finde arealet af denne figur?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2016 af mathon

           Skærmbillede 2016-01-26 kl. 16.43.55.png


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. januar 2016 af mathon

Har du ikke en vinkeloplysning?


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. januar 2016 af mathon

Tegn den sidste diagonal d = 2h, som deler dragefirkanten op i 4 retvinklede trekanter
med det samlede areal:
                                           2\cdot \frac{1}{2}\cdot h\cdot (15-x)+2\cdot \frac{1}{2}\cdot h\cdot x=

                                           h\cdot (15-x)+ h\cdot x=

                                           h\cdot (15-x)+ h\cdot x=15h=7{,}5\cdot d


Skriv et svar til: Areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.