Fysik

ENERGI

31. januar 2016 af mussi9 (Slettet) - Niveau: B-niveau

En der vil hjælpe :) :)

Halvor tjekker husets fjernvarmemåler på en kold novemberdag

Forbruget af varmt vand er 120 liter/time, og temperaturen af vandet er 82 ºC ved indløbet og 42 ºC ved udløbet.

Med hvilken effekt afgiver vandet energi til huset denne dag?


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2016 af mathon

         P=\frac{120\; kg}{3600\; s}\cdot \left ( 4186\; \tfrac{J}{kg\cdot C} \right )\cdot ((82-42)C)      da vands densitet er 1 kg/L


Svar #2
31. januar 2016 af mussi9 (Slettet)

hvad med denne ? :(


Skriv et svar til: ENERGI

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.